Angyalit ékszerek
Angyali kövek

Az ásványok erejét ősidők óta ismerik, használják és becsülik az emberek.

Mostanában Nyugaton is újra nyitottá vált az emberiség a spirituális világra - miközben a misztikus Kelet birkózik az elanyagiasodás nyugati vírusával...

Az angyalok behívását talán még nem tudja érzékelni a Tudomány, de már látják, hogy az anyag és az energia: REZGÉS. Ami él az rezeg - s minden rezeg, tehát mindenki él.

Az Élő Világegyetemben a KŐ állapot az ÉLET legnagyobb léptékű megnyilvánulási formája, az Ember - Állat - Növény - Kő életforma-sorozat első, legősibb, leglassabb, legbölcsebb állapota.

A kövek évmilliók alatt és óta születtek, évmilliók tapasztalatát hordozzák és közvetítik: keretet és információt adnak a gyorsabb tempójú életformák számára.

A kőzetek ásványokból állnak össze, s az ásványok különleges alkalmakkor egyéniségként is megszületnek: ezek a Drága Kövek, melyekből drágaköveket készít az ékszeripar.


A köveket fémházakba foglalja az ember, a Drága Köveket Nemes Fémekkel házasítja össze, veszi körbe, így születnek legdrágább, legnemesebb ékszereink. Az ásványok és ércek természetes értékét az emberi munka értelmezi az ember számára: a természet kincseit az emberhez igazítja, hogy azok a természethez igazíthassák viselőjét.


A kövek az ember léptékéhez képest az öröklét követei. Mint követek közvetítik az ÉLET időntúli harmóniáit, rezgéseikkel hangolják rezgéseinket a kortalan jelenlét irányába. 

Az ásványok így az angyalok követei, vagyis angyalkövek - a tudomány nyelvén: "Angyalitok".

Ősi tudás, hogy a különböző kövek különböző üzeneteket hordoznak. A köveknek jelentésük van.

A mi kollekciónkkal hétköznapi áron teszünk elérhetővé ünnepi darabokat. Célunk, hogy az ÉLET üzenetét hordozó angyali kövek, az ősidők óta használt gyógyító ásványok, az angyalitok a legtisztább-legegyszerűbb formájukban eljussanak az emberekhez, hogy senki ne legyen kizárva egy-egy angyali üzenet ajándékozásából.A kövek behangolása

Az Angyalitok, vagyis a gyógyító Angyalkövek, a rezgésükkel hatnak szervezetünkre. A kövekben információ tárolódik, ezért a használatba vételkor be kell hangolni őket. Tiszta folyóvízben mossuk le őket, majd tegyük napfényes helyre, hogy feltöltődjenek. Mivel a kövek felveszik a környezetük rezgését, ezért egy idő után túlterhelődhetnek. Ha érzed, hogy a köved szennyezett, vagy változtatni akarsz, érdemes megismételni a tisztítást és a hangolást. 


Angyalit ékszerek

Az alábbi kövekből készítjük az ékszereinket: